04-09-2017

Themanummer De Oogst over 'psalmen'

De Psalmen horen tot de oudste gedichten ter wereld en brengen ons zowel liederen van enorme passie en blijdschap, als liederen die spreken over diep verdriet en uitzichtloosheid. Geen façade, geen opsmuk, maar de rauwe werkelijkheid, maar altijd in de werkelijkheid van God en Zijn Koninkrijk.

We voelen ons bij Tot Heil des Volks verbonden met deze levensliederen. Ook in ons werk worden we dagelijks geconfronteerd met verdriet, gebondenheid en uitzichtloosheid en zien we tegelijk vaak tekenen van hoop en herstel en iets totaal nieuws dat God in een mensenleven begint. Vandaar dat de Oogst van september een ode is aan de Psalmen. We lezen persoonlijke reflecties van Otto de Bruijne en Jurjen ten Brinke. Ook cliënten vertellen over bepaalde emoties, emoties die we ook in de psalmen tegenkomen.

Tegelijkertijd is deze Oogst een opmaat naar iets moois: onze tweede Levensecht-tour die in oktober van start gaat. De vorige avonden werden door meer dan duizend mensen bezocht en daarom gaan we dit jaar vier avonden het land door. We besteden aandacht aan de levensechte liederen van de Psalmen, andere liederen en de levensechte verhalen van ons werk. Met livemuziek, samenzang, gebed, ontmoeting en nog veel meer. Reserveer gratis kaarten via www.totheildesvolks.nl/levensecht;vol is vol. Wees welkom, het is goed om elkaar te ontmoeten!

Cookies helpen om u een betere gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. OK Meer informatie