Presentaties
We geven graag presentaties over ons werk en vinden het fijn om daarvoor bij u langs te komen in uw kerk, op school of bij uw vereniging. Omdat Tot Heil des Volks haar inkomsten zoveel mogelijk wil besteden aan haar doelgroepen, vragen wij voor het verzorgen van een presentaties een vergoeding van € 150 euro en reisvergoeding. 

Voorlichting
Naast onze presentaties hebben we ook een voorlichtingsaanbod rond het thema 'seksualiteit en identiteit'. Tot Heil des Volks heeft jarenlang ervaring rondom thema en we denken dat deze kennis ook voor anderen waardevol kan zijn. Daarom komen we graag bij u op bezoek met onze toerustingscurssen en -trainingen, gericht op verschillende doelgroepen.

Workshops
We hebben twee workshops: over 'gerechtigheid' en over 'evangelisatie'. Beide workshops zijn geschikt voor jongeren maar ook bijvoorbeeld voor een gemeenteavond als u met elkaar door wilt denken over één van de onderwerpen. 

 

Cookies helpen om u een betere gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. OK Meer informatie