Waypoint Twenterand heeft besloten om - met de steun vanuit de kerken in Twenterand - de verslavingsproblematiek onder jongeren binnen verschillende kernen van de gemeente actief aan te pakken. Er is zowel een werkgroep als een bestuur gevormd om de plannen vorm te geven. Vanaf januari 2015 gaat Waypoint Twenterand van start. Er wordt volop gesproken met diverse instanties over vormen van samenwerking. Ook is de werkgroep actief bezig met het werven van financiële middelen en het vinden van een geschikte locatie voor het werk.

Samenwerking met Tot Heil des Volks
Waypoint Twenterand is opgezet in samenwerking met Stichting Tot Heil des Volks. Onder verantwoordelijkheid van deze stichting zijn ook al Waypoint-vestigingen actief op Urk en in Kampen. Medio 2016 wordt besloten of Waypoint Twenterand volledig wordt geïntegreerd binnen het werk van Tot Heil des Volks.

Samenstelling bestuur
Auke Koops van 't Jagt
Janneke Schutmaat-Grootemarsink
Pieter Eleveld

De leden van het bestuur genieten geen beloning voor hun werkzaamheden. Zij hebben wel recht op een vergoeding van de door hen in de uitoefening van hun functie overeengekomen en gemaakte kosten.

 

Cookies helpen om u een betere gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. OK Meer informatie